skip to Main Content

Per 1 januari 2021 zullen Yvonne Zonderop en Inge Bryan de Raad van Toezicht van Instituut Clingendael versterken. Yvonne Zonderop is zelfstandig auteur, gespreksleider en bestuurder en was voorheen onder meer adjunct-hoofdredacteur bij de Volkskrant. Inge Bryan is momenteel managing director van Fox-IT en was daarvoor partner Cyber Risk Services bij Deloitte. De nieuwe leden vervangen leden waarvan de zittingstermijn eindigt. Het betreft Maria Henneman en Hugo Siblesz.

Yvonne zal zich bij Clingendael richten op de aandachtsgebieden media en communicatie.

Tom de Bruijn, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Bestuur en Raad van Toezicht zijn verheugd dat de nieuwe leden, net als hun voorgangers, veel expertise en netwerken met zich meebrengen en willen bijdragen aan de positionering van Clingendael als leidende denktank, academie en debatcentrum.”

Over Instituut Clingendael

Het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen ‘Clingendael’ is een onafhankelijke denktank en academie op het gebied van internationale betrekkingen. Met onderzoek en analyses, trainingen en publieke debat willen we overheden, bedrijfsleven, NGO’s en de samenleving in bredere zin inspireren en equiperen. Zo leveren wij een bijdrage aan een veilige, duurzame en rechtvaardige wereld.

Clingendael staat in de global ranking van denktanks op plek 25 van de wereld, en in de top 10 van West-Europa. Voor meer info zie www.clingendael.org

Yvonne Zonderop Clingendael

Back To Top